Bericht versturen
China De UHFvhf-Antenne van TV fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : wang

Free call
MS TELECOM CO.,LTD

DE TELECOMMUNICATIEco. VAN LIDSTATEN, LTD

  • MS TELECOM CO.,LTD
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Zuidoost-Azië
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Verkoper
Merken: DE TELECOMMUNICATIE VAN LIDSTATEN Aantal werknemers: 50~80
Jaarlijkse omzet: 100000-1000000 Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Opgericht in 2009, is de TELECOMMUNICATIE van lidstaten één van de beroemde communicatie antenneontwerpers, de fabrikanten en de oplossingenleveranciers in China.We-vervaardigingantennes van 400 Mhz aan 5,8 GHz voor toepassingen zoals 802.11a/b/g/n/ac, 3G Cellulaire GSM/CDMA, 4G, 5G, WiFi, WiMax, ISM, UHF, VHF, RFID en veel meer.
 

Wij zijn in de industrie van de draadloze communicatieantenne meer dan 13 jaar geweest. Wij zijn gegroeid en in de loop van de jaren, samen met de industrie geëvolueerd. Ons professioneel R&D-team heeft zich, geïntroduceerde nieuwe producten ontwikkeld en nieuwe technologie om aan diverse behoefte van klanten te voldoen en te verzekeren kunnen wij met nieuwe markten werken.

Geschiedenis

Opgericht in 2009, is de TELECOMMUNICATIE van lidstaten één van de beroemde communicatie antenneontwerpers, de fabrikanten en de oplossingenleveranciers in China.We-vervaardigingantennes van 400 Mhz aan 5,8 GHz voor toepassingen zoals 802.11a/b/g/n/ac, 3G Cellulaire GSM/CDMA, 4G, 5G, WiFi, WiMax, ISM, UHF, VHF, RFID en veel meer.
 

Dienst

Wij zijn in de industrie van de draadloze communicatieantenne meer dan 13 jaar geweest. Wij zijn gegroeid en in de loop van de jaren, samen met de industrie geëvolueerd. Ons professioneel R&D-team heeft zich, geïntroduceerde nieuwe producten ontwikkeld en nieuwe technologie om aan diverse behoefte van klanten te voldoen en te verzekeren kunnen wij met nieuwe markten werken.

Ons Team
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in