aboutus

Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd

Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Shengda
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 300million-500 million
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

      De Communicatieapparatuurco. van Shenzhenshengda, Ltd is één van de professionele antennefabrikanten (verklaarde ISO9001) geweest, die in 2009 werd gevestigd en in Shenzhen werd gevestigd die ons toelaat om van geschikt vervoer aan de wereld te genieten.

 

        De fabriek bezet meer dan 3.000 vierkante meters met inbegrip van assemblageworkshop, die workshop verwerken. testgebied, pakhuis, en geavanceerd materiaal om ons product te produceren en te testen. als far-field testende kamer van de de analysatorenmicrogolf van het systeemnetwerk.

 

      De Communicatieapparatuurco. van Shenzhenshengda, Ltd nadruk bij het ontwerpen, producerend en op de markt brengend, onze regelmatige producten is antenne van TV van VHF/UHF de digitale HD, GPS-antenne, GSM/3G, 2.4G/3.5G/5.8GHZ, 4G/LTE-antenne, MIMO-antenne zoals rubberantenne, plafondantenne, glasvezelomni antenne, etc. zet de muur antenne, Yagi-antenne met op. Vooral voor antenne dvb-T/T2, verwerft de nieuwe ontwerpantenne positief terugkoppelt van alle klanten met uitstekende prestaties. Tot nu toe hebben wij meer dan 100 stijlen van antenne ontwikkeld Sommige punten zelfs een octrooi door zelfontplooiingsprogramma's hebben verkregen. Wij hebben met één of andere grote klant in de binnenlandse markt zoals HUAWEI, ZHONGXING, China Telecom, China Mobile samengewerkt en sommige TV-posten, zijn wij hun exclusieve leverancier toe te schrijven aan superieure kwaliteit en stabiele prestaties.

         

          De producten van het bedrijf worden uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Europa, Zuid-Afrika, Japan, het Midden-Oosten, Zuidoostaziatische landen. Het bedrijf heeft een sterk ontwerpteam, is de productkwaliteit jaar na jaar beter, wordt het productieproces constant bijgewerkt, makend het product meer perfect.

 

          De kwaliteit is belangrijk voor ons en voor de klant, is de vraag van de cliënt opperst. Wij creëren een gemakkelijkere, minder dure en uiterst bevredigende manier van zaken. Ernaar strevend om het verbeteren van resultaten door onze het ononderbroken vernieuwen en van de technische ingenieur inspanning te bereiken, creëren wij waarden om de antenne aan uw nauwkeurige vraag te draaien.


          Wij waarborgen elke antenne die wij door netwerkanalysator moet worden getest om de perfecte kwaliteit vóór levering te verzekeren hebben aangeboden. Samengewerkt met vele cliënten overzee van meer dan twintig landen, zullen wij uw ideale OEM/ODM-partner voor de antenne zijn.

 

Contactdetails:

 

De Fabriek van China:

5F, de Industriezone van Hanguang, de 4de Weg van ChuangYe, Ailian Longgang, Shenzhen

Tel.: +86-755 - 89985492

Fax: +86+755-89916753

Contact e-mail: may@sdantenna.net

 

-02-
Geschiedenis

Bedrijfgeschiedenis
In 2009 Vastgesteld zeil: De Communicatieapparatuurco. van Shenzhenshengda, Ltd werd opgericht
In 2010 Streng: De producten gingen ISO9001 over: het model van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2000 en het standaardbeheer van de „EU ROSH“.
In 2011 Slaag er niet in om terughoudendheid te tonen: Het bedrijf bevordert volledig de decoratie, verbetert het bedrijfbeeld.
In 2012 Vooruitgang: Overgegaane ISO9001: 2000 de Internationale Certificatie van het Kwaliteitsbeheersysteem
n 2013 Hoog rendement: Overgegaane ISO9001: 2004 de Milieucertificatie van het Kwaliteitssysteem
In 2014 Stijg: Ga het ontwerp van de productnadruk, verkoop, productieintegratie in.
In 2015 Innovatie: om productie en verkoop uit te breiden, pas de lay-out van het bedrijf weer aan
In 2016 Streeft naar het potentieel: R&D-de producten, houden het vernieuwen en voortreffelijkheid
In 2017 Metamorfose: Het bedrijf is in Internet en gediversifieerde het bedrijfsmodel binnengegaan.
In 2018 Ontwikkeling: Uitvoerige ontwikkeling en het verheugen zich op de toekomst.

-03-
Dienst

Onze Diensten

1. Superieure Kwaliteit
Onze QC verzekert alles doe zij voor kwaliteit het controleren kunnen.
Wij inspecteren al inkomend materiaal alvorens zij op de productielijn en het pakhuis, zodat al onze klant geen behoefte worden gezet om zich over het kwaliteitsprobleem ongerust te maken.

2. Snellere Reactie/Levering
Klantenservice beschikbaar op werktijd (8: 30 – 17: 30) van Maandag aan Zaterdag. Het goedgetrainde personeel zal Orden/Steekproef door koerier, zoals DHL, UPS schikken, en Fedex, TT gemiddelde van 7 dagen, 2~4 weken beëindigt overzeese verzending, zijn de verzendingen verzekerd voor succesvolle levering en trackable online.

3. Beroeps, Prijs-kwaliteitverhouding
Wij zijn de directe fabrikant, OEM&ODM, om het even welke aangepaste antenne wij het ontwerpen en kunnen maken aan het product. Betere prijs dan een handelsmaatschappij.
levertijd: 7 werkdagen bij ontvangstbewijs van steekproefbetaling
15 werkdagen bij ontvangstbewijs van het bewijs van de ordebetaling

De kwaliteit is essentieel voor allebei van ons, geloven wij dat Hoogte - de kwaliteit, Lage prijs, zal Wederzijds Voordeel de basis van onze samenwerking zijn.
Tevreden om ons te contacteren als u om het even welke vragen of andere vereisten hebt!

 

WAAROM KIES DE V.S.?

Onze Hoogste Kwaliteit:

· sterke R&D-Groep om u te verstrekken de meest gekwalificeerde producten

· jaren in het gebied van de antenneindustrie om ons rijke ervaring te geven

Onze Professionele Diensten:

· OEM&ODM goedgekeurd

· het goedgetrainde en ervaren personeel beantwoordt uw onderzoeken binnen 24hours met het vloeiende Engels

· waarborg voor 12months

· gevend u de beste en gedetailleerde oplossing

 

-04-
Ons Team

Onze Teamorganisatie

 

Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd

Contactgegevens